Cestujeme dementne aneb dotazy z FB

Založil před 8 lety tonic ve fóru Co se nevešlo

@Mirjur, třeba na Azorech to samé, to byly ještě doby, kdy jsem v půjčovně na letišti musel podepisovat bianco sek a obě zrcátka zůstala po dobu celého pobytu sklopená. Pitomá Mikra, dobře se v ní spí, ale hodně jich trpí na špatný ukazatel stavu nádrže, dotankujes plnou a ukazuje třetinu.... Už mi jich proslo v půjčovnách pod rukama několik se stejnou závadou. Taky kromě států půjčuju pidivozy typu C2,C3,Fiesta...

Edit už by to chtělo přesunout do vlákna cestovní pojištění / půjčení aut v cizině....

0 Citovat

https://www.novinky.cz/cestovani...cle-detail

Pořád přemýšlím, jestli je to myšleno vážně nebo jen apríl 🤷‍♂️😂

0 Citovat

Taky mně to zaujalo a nevím, jestli jsi četl komentáře. Pro ukázku sem jeden dám:

Tyhle zbohatlíci mají společnou jednu věc. Nikdy poctivě nepracovaly, vyhýbají se placení daní, pro nikoho nejsou žádným přínosem a akorát parazitují na ostatních. Poctivá práce jim nevoní bohužel už i omladina nechce pracovat a chce se válet pěkně v teploučku v kanceláři za 50 tisíc měsíčně. To mají z té roztazenosti a rozežranosti. Chybou bylo zničení ucnovskeho školství. Jáchymov a doly měly něco do sebe.

0 Citovat

Četl jsem komentáře, některé i co měli více odpovědi a docela mazec... ale je to dost zajímavé 😂😂

0 Citovat

Mnozi cerpaji z minuleho rezimu a dost mozna jim v nem bylo dobre🤭.

0 Citovat

Roiman4 napsal(a):

Četl jsem komentáře, některé i co měli více odpovědi a docela mazec... ale je to dost zajímavé 😂😂

Mně to přijde spíše strašidelné;)

0 Citovat

Ono si stačí přečíst komentáře některých tady a člověk se pak ani nediví te neskutečně závisti a zakomplexovanosti některých spoluobčanů.

0 Citovat

@eremi - to se nezlob, ale oproti diskuzím na Novinkách je to tady pořád jako na srazu raketových inženýrů;)

0 Citovat

Přiznám se, že ty diskuze nečtu, udělal jsem asi 2x a to byl takový hnůj, že pak už jsem to neotevrel 

0 Citovat

U těchto lidí je nejlepší jejich názor na hranici bohatství, u které by prosazovali progresivní zdanění. Takový to - já mám 20 hrubýho, tak od 30 bych tam napálil dalších 10% z přijmu :D 

0 Citovat

On to vubec hnuj neni podobne diskuze byly i na  centrum.cz   tam jsem prispival taky  do mlyna, ale zrusili to, protoze se to nehodi soucasnemu vedeni , na seznamu  a na novinkach  to zatim zustava a i bych tam psal, ale  odrazuje me slozitejsi  registrace  a overeni  telefonu 

Na tento konkrtetni  clanek  uplne shodny nazor nemam ,dneska diky Ryanairu muze po Evrope litat kazdy a kdyz  trosku posetrim ,tak vlastne  i po svete ,snad  trosku problem  let  do Tichomori a na Novy Zeland v sezonu  

Ale castecne tem nekterym lidem velmi rozumim ..neni to o zavisti  ani  tom, ze nekdo ma vic penez nekdo min ,, ale v te casti  o  privilegovanych V.I,P,  celebritach ,papalasich a zbohatlicich je to svym zpusobem pravda  a covid to jeste vic rozdelil a zvyraznil  

A castecne i s temi mladymi je to taky pravda ,,kolik chce dneska studovat VS i kdyz na to nema ... makat rukama se nikomu  z mladych moc nechce , nerikam vsichni ,  ale casto to je dneska o  mama hotel do 30  a  studovat kdejakou zbytecnou VS  a o frajerech co maji  rodice  v te kategorii  privilegovanych  ani nemluvim ..ti si casto mysli  ze muzou vsechhno  ,nebo je snad malo  v cerne kronice zprav jak mlady zhuleny  nebo ozraly  rozsekal sebe  i  kamosky a kamose v BMW a treba smetl i nevinne ?  

A co takovy Janousek  ma byt ve vezeni ale travi dovcu na horach v Rakousku ,,celebritam zatrhli  Zanzibar  tak litaji Kostariku ,, ano na Zanzibar i nakonec na tu Kostariku mohou i obycejni ,,, ale porad s vetsima obtizema , nez  ti privilegovani   a neni divu ze si toho obycejni lide vsimaji   Ja nesmim vic jak 5 km ale Monika  se bude flakat v Dubaji   a nemusi to byt az tak vysoko ,,,i ruzne celebrity  co mely  treba i sve fanousky  dostavaji  sodu ,ze  posilaji pres FB nebo  Twiter  fotky  s plazi  atd,,,,  

Takze on to april neni takovy svet proste je a bude i nadale , naopak jak se rozeviraji nuzky spolecnosti a mizi stredni  trida,  ktera  jedina dokaze byt potizistou pro tu smetanku tak to bude vic a vic zretelne ,,,, 

A jeste me tak napada ,,na seznamu  se ted dost probiralo   o trech klucich  ve veku 21 az 24 let co se utopili ve splavu ve Frydlante nad Ostravici ,,, pochybuju ze to byli  obycejni  delnasi co se jen opili a sli si zaplavat,,,, podle me presne  ta kategorie  co jsem psal o BMW ...

Jinak ten clanek bych nezaradil do cestuj dementne  ale do covid obecne ,,,a  diskuze je zajimava 

0 Citovat

Áčko napsal(a):

U těchto lidí je nejlepší jejich názor na hranici bohatství, u které by prosazovali progresivní zdanění. Takový to - já mám 20 hrubýho, tak od 30 bych tam napálil dalších 10% z přijmu :D 

Prijmy v CR jsou vsechny  spatne a postavene na hlavu  ac treba Volnemu fandim  ,tak nevim proc ma mit 100 litru plat a dalsich 50 litru cestovni nahrady , stejne jako prezident co uz  nema na Hrade  co delat  ma mit 400 litru a dalsi repre fond ? A tak to lze  posuzovat i ty obycejne , nezastavam nazor s totality aby  vysokoskolak mel stejne jako delnik ,..ale ten delnik  musi  mit tolik aby mohl slusne zit,  stejne tak duchodce to co dostavam po 38 odpracovanych letech (+ 4 neuznane ) je  ponizujici a smesne ,,,,

Vyssi daneni  u bohatych je vporadku ,,tady  v Irsku jsem mel  treba rocne cca 32000 euro , mohl jsem mit bez vetsich srazek 42000 euro ,ale jak bych to prekrocil  tak by byla dan vetsi  nejen s te prekrocene castky ale z celku ,,

0 Citovat

eremi napsal(a):

Ono si stačí přečíst komentáře některých tady a člověk se pak ani nediví te neskutečně závisti a zakomplexovanosti některých spoluobčanů.

Ostatně potrefená husa se pohotově ozvala... Komoušské podhoubí a zhoubí je u nás nebývale silné.

0 Citovat

@Petr76: +milion, přesně jsem to čekal 😄

0 Citovat

jo jo :-)

0 Citovat

:-)

screenshot-20210428-194603-instagram.jpg

0 Citovat

ROFL

0 Citovat

Krásné naivní představy.... :-)

cestovani-za-praci.jpg

0 Citovat

Tak aspoň se tam nebude muset trápit s češtinou :)

0 Citovat

Dobrý deň priatelia,

prosím Vás o vyplnenie môjho dotazníka k záverečnej práce na tému Vzdelávanie v cestovnom ruchu, ktorá ma pomôcť ku skvalitneniu ponúkaných služieb. Prosím o vyplnenie ak sa tu nachádza nejaká slečna alebo pán, ktorý pracuje v cestovnom ruchu, cestovných kanceláriách či agentúrach apd. Ďakujem budem Vám nesmierne vďačná :)

https://www.survio.com/survey/d/...7I8M5X5P1L

0 Citovat

:))

04aa90b8-de2d-47bb-86da-e32a2d7cc93f.png

0 Citovat

Není hezké se smát lidské hlouposti a neštěstí ;)

0 Citovat

Já vím:)) to už je moc tohle.

0 Citovat

takových dotazů tady (na CL) je...

0 Citovat

Vy se tomu smějete, ale ona to zas taková sranda nebude. Ano, můžeme se smát, že se to kupovalo u Kiwi, ale čistě teoreticky to mohlo být v čase, kdy přestup nebyl problém. Jak to bude teď by mě taky zajímalo. Pravda asi dříve, než den před odletem...

0